Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Αμαρυλλίς

Αν δυσκολεύεσαι να μπεις στο κλίμα τον γιορτών, τότε δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από το café-bistro Αμαρυλλίς – εκεί όπου όλα μυρίζουν Χριστούγεννα.

Από τη Μιράντα Μαντά

Δεν χρειάζεται να πας στο… χωριό του Άγιου Βασίλη για να δοκιμάσεις παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, ούτε στη Νέα Υόρκη για να πάρεις cheesecake και

lemon pie. Μια βόλτα από την Κηφισιά και το café-bistro Αμαρυλλίς. Στην καρδιά της παλιάς Κηφισιώτικης γειτονιάς που είναι γνωστή με το όνομα “Πλάκα”, το Αμαρυλλίς κλείνει εφέτος τα 19 χρόνια ζωής και υποδέχεται τις γιορτές με νέες εορταστικές προτάσεις.

Στη ζεστή και κομψή ατμόσφαιρα του café-bistro θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες γλυκές κι αλμυρές προτάσεις του, οι οποίες ετοιμάζονται αποκλειστικά για τις γιορτινές αυτές ημέρες. Γλυκά όπως ο καθιερωμένος κορμός κάστανο, το chocolate peppermint cake, η πλούσια black forest αλλά και η παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, έρχονται να προστεθούν στα ονομαστά χειροποίητα γλυκά του Αμαρυλλίς, όπως το φοντάν σοκολάτας, το New York cheesecake, η τραγανή  μηλόπιτα και η δροσερή lemon & lime pie.

Αν θέλεις κάτι πιο αλμυρό, τότε προτίμησε τη τάρτα με ροκφόρ, καραμελωμένο κρεμμύδι και κουκουνάρι, τη τάρτα με σολωμό και τη τάρτα με butternut squash και bacon. Τέλος, στις σούπες ημέρας προστίθεται η εκπληκτική σούπα από παντζάρι με κρουτόν από μανούρι και η σούπα κολοκύθας με τραγανά ζουλιέν λαχανικών, ενώ το πιάτο ημέρας των Χριστουγέννων είναι το μπαλοτέν γαλοπούλας με μαστέλο Χίου σε πανδαισία λαχανικών με καραμελωμένα φυστίκια Αιγίνης, κρουτόν μουστάρδας και βινεγκρέτ από σμέουρα. Όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με ένα από τα πολλά εορταστικά κοκτέιλ που θα βρεις στον κατάλογο του Αμαρυλλίς.

Info
Αμαρυλλίς, Δ. Κυριακού 15, Κηφισιά, 210-6233769

Διαβάστε ακόμα:

* This is my Athens

* Petite Fleur: To μυστικό λουλούδι

* Κόκκινος Λωτός: Μια cheap & good ιστορία

Keywords
Τυχαία Θέματα