Γιατί η Μέριλιν αποκλείεται να αυτοκτόνησε

21:12 7/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Μια επιταγή που υπέγραψε το απόλυτο sex symbol λίγες ώρες πριν τη βρουν νεκρή στο σπίτι της ενισχύει τα σενάρια συνωμοσίας για δολοφονία της από την οικογένεια Κένεντι με εμπλοκή του Σινάτρα…

Ειδικός ψυχολόγος που συνεργάζεται με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αποφάνθηκε πως η Μέριλιν Μονρόε αποκλείεται να αυτοκτόνησε. Ο λόγος για τον οποίο υπέγραψε την έκθεσή του με τόση σιγουριά είναι μια επιταγή για αγορά επίπλων –έναντι 228.80 δολαρίων- που υπέγραψε η ηθοποιός λίγο πριν τη βρουν νεκρή στο διαμέρισμά της.

Η

Μέριλιν έκοψε το τσεκ γιατί ήθελε ένα λευκό έπιπλο με συρτάρια από το Pilgrim’s Furniture, κίνηση που σύμφωνα με τον Δόκτορα Ντέιβιντ Μπέρνστεϊν δεν ταιριάζει στο προφίλ ανθρώπου που θέλει να αυτοκτονήσει.

«Έχουμε συναντήσει πολλές φορές αυτόχειρες που επιδίδονται σε όργιο αγορών πριν δώσουν τέλος στη ζωή τους. Το γεγονός, όμως, ότι η Μέριλιν αγόρασε μια συρταριέρα σημαίνει ότι σκόπευε να… παραμείνει στη ζωή για να την χρησιμοποιήσει. Είναι ένα πολύ προσωπικό αντικείμενο και για να το αγοράσει σημαίνει ότι έκανε σχέδια για το μέλλον», λέει ο απόφοιτος του Χάρβαρντ.

Το ιστορικό τσεκ φέρει ημερομηνία 4 Αυγούστου 1962 και θα δημοπρατηθεί μαζί με 14 ακόμη αντικείμενα της Μέριλιν που θα βγουν στο σφυρί στις 5 Αυγούστου (οπότε και συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον θάνατό της). Η τιμή εκκίνησης για το τσεκ είναι 8000 δολάρια.

Με τη νέα αυτή εξέλιξη φουντώνουν, βεβαίως, τα σενάρια συνομωσίας που θέλουν την οικογένεια Κένεντι να ζητούν από τον εκτελεστή Φράνσις Τζον Σβάις να βγάλει από τη μέση την Μέριλιν (λόγω της σχέσης της με τον Ρόμπερτ και τον JFK) με την συνεργασία του φίλου της Φρανκ Σινάτρα (ο οποίος της έδινε στη Μονρόε τα κλειδιά απομονωμένης έπαυλής του για να συναντά τον JFK)!

Keywords
Τυχαία Θέματα