Για το τρίποντο στο Μαξιμίρ ο Ολυμπιακός

Σ' ένα γήπεδο στο οποίο έχει όμορφες αναμνήσεις, ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένα τρίποντο πολύ σημαντικό για την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Πριν από 17 χρόνια η κεφαλιά του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο «Μάξιμιρ» έστειλε τον Ολυμπιακό στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι», μετά το διπλό στο Λονδίνο θέλουν να πανηγυρίσουν

ένα ακόμη διπλό, το οποίο μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικό για την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας στο θεσμό.

Ο Μάρκο Σίλβα, από την πλευρά του, δεν θέλει να ακούει ότι το ματς είναι τελικός. Ο Πορτογάλος έχει ήδη κάνει τα σχέδιά του, έχει ετοιμάσει την ομάδα του και ξέρει πολύ καλά ότι για να επιτευχθεί ο στόχος χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση και στα 90'.

Η 11άδα σήμερα αναμένεται να αποτελείται από τον Ρομπέρτο, που και σήμερα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Ελαμπντελαουί - Μαζουακού θα είναι στα άκρα κι οι Μποτία-Σιόβας σε ακόμη ένα ματς θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ, με το Σέρβο να παίζει φέτος για πρώτη φορά στο Champions League. Στα φτερά της επίθεσης θα είναι οι Πάρντο - Σεμπά με τον Φορτούνη να βρίσκεται πίσω από τον Ιντέγε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

The post Για το τρίποντο στο Μαξιμίρ ο Ολυμπιακός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα