Για την είσοδο στην πεντάδα, Στόουκ Σίτι – Άρσεναλ

Στο «Μπριτάνια» θα ψάξει το τρίτο σερί τρίποντο η Άρσεναλ κόντρα στην Στόουκ Σίτι το Σάββατο (6/12, 17:00,) ζωντανά & αποκλειστικά από το OTE SPORT 1 HD και μόνο φιλόξενο δεν είναι το έδαφος της έδρας, της Στόουκ...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Οι «gunners» έχουν ξεκινήσει ήδη την αντεπίθεση για να ανατρέψουν το κάκιστο ξεκίνημα που έκαναν, το οποίο τους φέρνει στο μυαλό μνήμες απογοήτευσης, περισσότερο στον κόσμο, αφού 32 χρόνια πριν κανείς ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ δεν ζούσε.

Μερίδα των οπαδών φέρεται να θέλει την απομάκρυνση του Αρσέν Βενγκέρ, ο Αλσατός τεχνικός δεν απάντησε σε όσες ερωτήσεις κι αν του έγιναν και αυτό που διατείνεται είναι πως θα δουλέψει σκληρά με την ομάδα στο γήπεδο και η κατάσταση θα ανατραπεί.

Η Άρσεναλ με δύο σερί νίκες επί της Γουέστ Μπρομ και της Σαουθάμπτον έχει κερδίσει μια θέση, την 6η και στοχεύει στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνει όμως αυτό η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου θα πρέπει να επιδείξει διάρκεια κάτι που της λείπει πάρα πολύ φέτος. Είναι η ομάδα με την υψηλότερη κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έχει τον ρυθμό των προηγούμενων ετών, παρά μόνο κάτι ξεσπάσματα μέσα στο 90λεπτο.

Η Στόουκ από την πλευρά της, δεν είναι σε καλύτερη μοίρα. Ηττήθηκε την 13η αγωνιστική από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», με 1-0 και από την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εμβόλιμη 14η αγωνιστική, με 2-1.

Με τους «κανονιέρηδες» έχουν χτίσει μια παράδοση τα τελευταία χρόνια που τους θέλει είτε να κερδίζουν, είτε να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς το τελευταίο παιχνίδι που η Άρσεναλ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης καταγράφεται στις 27 Φεβρουαρίου 2010.

Ώρα σύσκεψης: 17:00, OTE SPORT 1 HD

Συνάντηση κορυφής: Μπριτάνια

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση της Barclays Premier League ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD από τα κανάλια OTE SPORT.

The post Για την είσοδο στην πεντάδα, Στόουκ Σίτι – Άρσεναλ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα