Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο, Νιουκάστλ – Τσέλσι

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, με 3-0, ύστερα από την «λευκή» ισοπαλία στο γήπεδο του φωτός με την Σάντερλαντ και ταξιδεύει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τη Νιουκάστλ, το Σάββατο (6/12, 14:45) ζωντανά & αποκλειστικά από το OTE SPORT 1 HD...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Οι «μπλε του Λονδίνου είναι αυτή τη στιγμή ό, τι καλύτερο διαθέτει η Barclays Premier League,

δεν έχει ηττηθεί ακόμα και οι μόνες της απώλειες είναι οι ισοπαλίες στο «Ολντ Τράφορντ» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Έτιχαντ» με την Μάντσεστερ Σίτι και με την Σάντερλαντ στο γήπεδο του φωτός.

Η έδρα των «ανθρακορύχων» δεν είναι και η... καλύτερη για τους Λονδρέζους καθώς η τελευταία τους νίκη στο πρωτάθλημα είναι τη σεζόν 2011 – 2012 όπου οι «μπλε» είχαν κερδίζει με 0-3. Πρόπερσι και πέρσι συμβιβάστηκαν με την ήττα. Η Νιουκάστλ τη σεζόν 2012-2013 επικράτησε με 3-2 και τη σεζόν 2013-2014 με 2-0.

Από την πλευρά της η Νιουκάστλ βρίσκεται στην 9η θέση στην ισοβαθμία με Λίβερπουλ, Τότεναμ και θέλει τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Η ομάδα του Μεχντί Αμπείντ δεν προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και η τελευταία φορά που πανηγύρισε το τρίποντο ήταν στις 22 Νοεμβρίου, στο 1-0 επί της ΚΠΡ. Ισοπαλία με την Μπέρνλεϊ την 14η αγωνιστική και ήττα στην 13η αγωνιστική από την Γουέστ Χαμ, με 1-0.

Ώρα σύσκεψης: 14:45, OTE SPORT 1 HD

Συνάντηση κορυφής: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση της Barclays Premier League ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD από τα κανάλια ΟΤΕ SPORT.

The post Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο, Νιουκάστλ – Τσέλσι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα