Γεροβασίλη κατά Μεϊμαράκη: Φτάνει στη γελοιότητα, αλλά γελοιοποιεί και τους θεσμούς – Αγριάδες από την πρώτη μέρα

Μόνο καλοί δεν είναι οι οιωνοί από την άτυπη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας που πολλοί φοβούνται πως θα κυλήσει μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης οξύτητας με βαρείς χαρακτηρισμούς, συνθήματα, αλληλοκατηγορίες και λαϊκισμό.

Μετά τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τα όσα είπε σήμερα κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του τόσο με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο όσο και με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου

ήρθε η ώρα της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη να απαντήσει σε ανάλογο ύφος:

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δικαίωμα υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες να φτάνει μέχρι τη γελοιότητα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να γελοιοποίει τους θεσμούς. Αποτελεί περιφρόνηση για τη Δημοκρατία το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας, η παρωδία της συνάντησης του με την απελθούσα πρόεδρο της Βουλής.

Η οποία, σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ότι υπερασπίζεται, εμφανίζεται να συμπράττει με τον κ. Μεϊμαράκη στην επίθεση κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κατά του Πρωθυπουργού και κατά της Δημοκρατικής τάξης.

The post Γεροβασίλη κατά Μεϊμαράκη: Φτάνει στη γελοιότητα, αλλά γελοιοποιεί και τους θεσμούς – Αγριάδες από την πρώτη μέρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα