Με τη ιαχή στα τέσσερα, ύβρεις αβγά και μπουκάλια υποδέχθηκαν κάτοικοι της Κω τον Πάνο Καμμένο [βίντεο]

Στον απερχόμενο υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ξέσπασαν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο νησί από τους χιλιάδες μετανάστες που έχουν κατακλύσει κάθε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με την τοπικό ενημερωτικό σιτότοπο Kosnews.gr οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να

μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του Δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος.

Ο κ. Καμμένος μάταια σήκωνε τα χέρια του για να προστατευτεί, στα αυγά και τα μπουκάλια που έπεφταν «βροχή», με αποτέλεσμα οι άντρες που τον συνόδευαν να χρειαστεί να τον φυγαδεύσουν.

«Φτου σου ρε!», «στα τέσσερα, στα τέσσερα», «είσαι καραγκιόζης», «ουστ!» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν και τον... μούτζωναν.

Με λερωμένο το σακάκι, από τα αυγά, ο κ. Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτηση και την οργή τους.

Να σημειωθεί πως αρχικά στο χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευτεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.

The post Με τη ιαχή στα τέσσερα, ύβρεις αβγά και μπουκάλια υποδέχθηκαν κάτοικοι της Κω τον Πάνο Καμμένο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα