Γέννησε η Κιμ Καρντάσιαν – Γιατί το μωρό ήρθε στον κόσμο 20 ημέρες νωρίτερα; [εικόνες]

Το δεύτερο παιδάκι της κρατά από σήμερα το μεσημέρι στην αγκαλιά της η Κιμ Κανρτάσιαν, η οποία μετά από μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη μοιάζει να… ηρέμησε.

Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την περσόνα μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα στην οποία μόλις κάποιος προσπαθούσε να εισέλθει εμφανιζόταν το μήνυμα του ερχομού του μικρού της αγοριού με φόντο μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται δυο «πιασμένα» χέρια, το δικό της και του Κάνιε Γουέστ.

«Εγώ και ο Κάνιε καλωσορίζουμε το μικρό μας αγοράκι», ήταν το μήνυμα, με τις ευχές των θαυμαστών της σε Facebook

και Twitter να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.το βράδυ της Κυριακής, η εγκυμονούσα Κιμ ανέβασε την τελευταία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν για τον πρόωρο τοκετό, ωστόσο τα προβλήματα που η 35χρονη Κιμ αντιμετωπίζει με το διαβήτη εξηγούν το γιατί το μωράκι της βιάστηκε να έρθει στον κόσμο. Η γέννα ήταν προγραμματισμένη για την ημέρα των Χριστουγέννων, όμως όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της 2 ετών Νορθ Γουέστ, η Καρντάσιαν κατέληξε αρκετές ημέρες νωρίτερα στην αίθουσα τοκετού.

Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ έχει ήδη προγραμματίσει τις πλαστικές επεμβάσεις –μεταξύ των οποίων η κοιλιοπλαστική, η ανόρθωση στήθους και η λιποαναρρόφηση- στις οποίες θα υποβληθεί προκειμένου να αποκτήσει ξανά το κορμί που επιθυμεί…

The post Γέννησε η Κιμ Καρντάσιαν – Γιατί το μωρό ήρθε στον κόσμο 20 ημέρες νωρίτερα; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα