Φυσική ομορφιά που γοητεύει! Το National Geographic προτείνει 20 μέρη για το 2016 [εικόνες]

Από εμβληματικά βουνά και καταπράσινα τοπία σε απέραντες αμμουδιές και εντυπωσιακά μέρη που σε μαγεύουν με την ομορφιά τους. Το National Geographic, για μία ακόμα χρονιά, προκαλεί το κοινό του να ζήσει την περιπέτεια, προτείνοντας είκοσι γωνιές του πλανήτη, που πρέπει να ανακαλύψεις τη νέα χρονιά.

Αν και οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές είναι κάπως άγνωστες, οι φωτογραφίες που θα δεις

θα σου κόψουν κυριολεκτικά την ανάσα.

Σημεία από όλες τις ηπείρους, περιοχές που δεν έχεις αντικρίσεις ξανά και στιγμιότυπα που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι εκεί, σε βοηθούν να ταξιδέψεις έστω και λίγο… πολύ μακριά!

1 από 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Βερμούδες Χοκκάιντο, Ιαπωνία Φιλιππίνες Νησιά Tangier και Smith, Κόλπος Chesapeake Σαν Ντιέγκο και Τιχουάνα, Μεξικό Ουρουγουάη Δούναβης Capability Brown's Gardens, Βρετανία Γουίνπεγκ, Καναδάς Côte d'Or, Βουργουνδία, Γαλλία Γλασκόβη Γροιλανδία Εθνικό ηφαιστειακό πάρκο Χαβάης Masurian Lake District, Πολωνία Ανατολικό Μπουτάν Νέα Υόρκη Δέλτα Οκαβάνγκο, Μποτσουάνα Rio Grande do Norte, Βραζιλία Σεϋχέλλες Νότια Γεωργία, Ανταρκτική

The post Φυσική ομορφιά που γοητεύει! Το National Geographic προτείνει 20 μέρη για το 2016 [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα