Φύγαμε για σινεμά! Οι κινηματογραφικές επιλογές της εβδομάδας [βίντεο]

Από τα πολυσυζητημένα «Minions» μέχρι την αυτοβιογραφία του Τζίμι Χέντριξ, η κινηματογραφική εβδομάδα που διανύουμε τα έχει όλα! Εσύ τι θα διαλέξεις;

Minions

Οι αχτύπητοι βοηθοί του «Απαισιότατου» Γκρου έχουν πλέον τη δική τους ταινία. Σ’ αυτήν θα δούμε την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών κίτρινων ζιζανίων από την παλαιολιθική εποχή μέχρι τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60.

Sicario: Ο Εκτελεστής

Από το σκηνοθέτη των «Μέσα από τις φλόγες», «Enemy» και «Prisoners»,

Ντενί Βιλνέβ, πρόκειται για ένα περιπετειώδες θρίλερ. Η πράκτορας του FBI Κέιτ Μέισερ, αφού κατάφερε να καταξιωθεί σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο, αναλαμβάνει μια αποστολή υψίστης σημασίας. Στρατολογημένη από το μυστηριώδη Ματ Γκρέιβερ, εντάσσεται σε μια ομάδα κατά του κλιμακούμενου πολέμου των καρτέλ ναρκωτικών.

Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες

Στο νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του «Λαβυρίνθου», ο Τόμας (Ντίλαν Ο’Μπράιεν) και οι σύντροφοί του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη τους πρόκληση μέχρι τώρα: να ψάξουν για στοιχεία σχετικά με την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD).

Το ταξίδι τους τούς φέρνει στη Πύρινη Γη, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αντιστασιακούς πολεμιστές, τα μέλη της ομάδας τα βάζουν με τις κατά πολύ ανώτερες δυνάμεις του WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά της σχέδια για αυτούς.

Τζίμι Χέντριξ: Η Τύχη Είναι με τους Βιρτουόζους

Από άγνωστος κιθαρίστας σε νεοϋορκέζικα κλαμπ, ο Τζίμι Χέντριξ εισβάλλει δυναμικά στη λονδρέζικη μουσική σκηνή του 1966 και αλλάζει την ιστορία της ροκ μουσικής. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Τζον Ρίντλεϊ, μια βιογραφία για το θρύλο της μουσικής, με πρωταγωνιστή τον μουσικό André 3000 των OutKast.

The post Φύγαμε για σινεμά! Οι κινηματογραφικές επιλογές της εβδομάδας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα