Στα κάρβουνα! Συνταγή για μαριναρισμένο κοτόπουλο στη σχάρα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Το κρέας στη σχάρα έχει άλλη νοστιμιά! Και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το ξέρει καλά. Ο δημοφιλής και αγαπημένος σεφ ψήνει μαριναρισμένο κοτόπουλο και σε προσκαλεί να το ξεκοκαλίσεις!

Υλικά

4 μπούτια κοτόπουλο60 ml ελαιόλαδο225 ml λευκό ξηρό κρασί1 κουταλάκι του γλυκού ροζ πιπέρι1 κουταλάκι του γλυκού πράσινο πιπέρι1/3 κουταλιά της σούπας κόκκος μαύρο πιπέρι½ κουταλάκι του γλυκού ξερό θυμάρι1/5
κουταλιά της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο½ κουταλάκι του γλυκού εστραγκόν½ κουταλάκι του γλυκού ξερή ρίγανη3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες3 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδαΑλάτι

Διαδικασία

Βάζουμε τα πιπέρια στο γουδί και τα χοντροσπάμε. Τα βάζουμε στην συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ, μαζί με όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα φιλέτα και ανακατεύουμε να πάει παντού η μαρινάδα. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 - 5 ώρες. Γυρίζουμε τα φιλέτα 2 - 3 φορές στη μαρινάδα. Τα βγάζουμε και τα ψήνουμε στα κάρβουνα.

The post Στα κάρβουνα! Συνταγή για μαριναρισμένο κοτόπουλο στη σχάρα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα