Φτιάξε το δικό σου cocktail με το Market Box της Ketel One Vodka στο Sempre και στο bookAli!

12:49 1/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Η ultra premium βότκα Ketel One συνεχίζει με επιτυχία την ενέργεια «Market Box by Ketel One».

Σήμερα, Πέμπτη 31η Μαρτίου από τις 20:00 μέχρι τις 00:00, αναζήτησε το Market Box στο Sempre coffee & cocktail bar στο Περιστέρι και δημιούργησε με τη βοήθεια του έμπειρου bartender ένα μοναδικό cocktail

που ταιριάζει απόλυτα στη δική σου γευστική παλέτα.

Ενώ, αύριο Παρασκευή 1η Απριλίου από τις 20:00 μέχρι τις 00:00, το Market Box θα φιλοξενηθεί από το bar bookAli στο Χολαργό, με στόχο να δώσει χρώμα και αρώματα στη βραδινή σου έξοδο.

Αναζήτησε το «Market Box by Ketel One» κάθε εβδομάδα και σε ένα διαφορετικό σημείο!

Δέκα γενιές της οικογένειας Nolet με πάθος και εξειδίκευση στην απόσταξη, δημιούργησαν το εμπορικό σήμα της Ketel One vodka, σε απευθείας διάλογο με την κοινότητα του bartending.

Η Ketel One vodka έκανε την εμφάνισή της στις ΗΠΑ, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν ο Carolus Nolet Sr. εμπνεύστηκε από τις αυθεντικές συνταγές και τις τεχνικές απόσταξης των προγόνων του, δημιουργώντας τη ξεχωριστή συνταγή και την προσωπικότητα της Ketel One vodka.

Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο και ζωηρό super-premium blend με βάση το σιτάρι, κατασκευασμένο από μικρές σοδειές, χρησιμοποιώντας χάλκινους άμβυκες, ως μέρος της διαδικασίας απόσταξης. Το όνομα Ketel One προέκυψε από την ολλανδική λέξη για τον άμβυκα No.1 (Distilleerketel #1), τον χάλκινο άμβυκα του 19ου αιώνα, που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα για την παραγωγή της Ketel One vodka στο αποστακτήριο των Nolet.

Η Ketel One vodka παράγεται αποκλειστικά στο αποστακτήριο Nolet στο Schiedam της Ολλανδίας και αυτή τη στιγμή διατίθεται σε περισσότερες από 60 χώρες ανά τον κόσμο.

The post Φτιάξε το δικό σου cocktail με το Market Box της Ketel One Vodka στο Sempre και στο bookAli! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα