Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού;

11:55 1/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα μοιάζουν να επιβεβαιώνονται. Δημοσιεύματα και αναφορές τηλεοπτικών εκπομπών που ήθελαν τη Τζένη Μπαλατσινού να περιμένει το τέταρτο παιδί της, φαίνεται πως θα δικαιωθούν άμεσα, καθώς όλα δείχνουν πως το πρώην μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Τον τελευταίο καιρό στενοί φίλοι και συνεργάτες παρατηρούσαν μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά και στις κινήσεις της. Έμοιαζε πιο ευαίσθητη, ήρεμη και λαμπερή από ποτέ. Χαμογελούσε αφηρημένα και όλα έδειχναν πως ήταν σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της. Μεγάλο

δε σούσουρο έγινε, όταν ο φακός την συνέλαβε να χαζεύει βυθισμένη στις σκέψεις της τη βιτρίνα του Petit Bateau μα και να αγκαλιάζει με ιδιαίτερη θέρμη ένα μικρό κοριτσάκι θαυμάστριας που την πλησίασε να βγάλουν μαζί selfie.

Συνεργάτης της εκπομπής εκμυστηρεύτηκε σε έγκυρη εφημερίδα «Τον τελευταίο καιρό η Τζένη τσιμπολογούσε συνέχεια, πράγμα που δεν έκανε ποτέ. Γενικά, έχει ανοίξει πολύ η όρεξή της και ο Τσούλης δεν την προλαβαίνει. Αυτό που με θορύβησε περισσότερο ήταν πως στην κοπή της πίτας έφαγε 3 κομμάτια, μα όλοι πιστέψαμε πως ήθελε απλώς να βρει το φλουρί. Είχε ζητήσει από τον Πανωνίδη να μην την τραβάει προφίλ, μάλλον για να μην φανεί η κοιλίτσα της… Βεβαιώθηκα πλήρως όταν ήρθε η Έλενα (βλ.Παπασταύρου) και μου εκμυστηρεύτηκε πως ζήτησε ένα νούμερο μεγαλύτερο στα ρούχα της. Άσε που την τσάκωσα πολλάκις να μιλαει με την Αμαλία ψιθυριστά… Η Ελιάνα μάλλον το ήξερε από την αρχή και αυτό το λέω γιατί μια μέρα την είδα να της φέρνει μια σακούλα. Κρυφοκοίταξα και είχε μέσα έναν μάρσιπο. Κι ο Παναγιώτης, πολύ την πρόσεχε «Ό,τι θέλει η Τζένη, μην κουραστεί η Τζένη»…Δεν ξέρω τι να πω… να πάνε όλα καλά εύχομαι».

Η ομάδα του jenny.gr δεν άντεξε άλλο τις φήμες και σήμερα το πρωί, ζήτησε να μάθει την αλήθεια. Η Τζένη χαμογέλασε γλυκά και έδειξε το υπερηχογράφημα…

ps.

Καλή Πρωταπριλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα