Φρίκη: Παιδίατρος-παιδόφιλος στα Ιωάννινα έβλεπε βρέφη να κακοποιούνται από ζώα!

14:45 1/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη γνωστού παιδίατρου των Ιωαννίνων. Ο άνδρας είχε στην κατοχή του πλήθος σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας που προκαλεί ρίγη μέχρι και στους αστυνομικούς που διενεργούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με το epirusgate.gr, τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ σοκάρουν. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του ταξίαρχου και διευθυντή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη.

Ο κ.

Σφακιανάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989, ανέφερε αρχικά ότι ο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούσε επί μήνες τον παιδίατρο και την δράση του στο διαδίκτυο. Με βάση το υλικό που είχε συλλέξει, κλιμάκιο αστυνομικών συνέλαβε τον παιδίατρο μέσα στο ιατρείο του.

«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος- παιδόφιλος» είπε ο κ. Σφακιανάκης. «Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει ένα παιδί να φωτογραφηθεί μέσα στο ιατρείο και το υλικό αυτό να διακινηθεί σε όλο τον κόσμο» ανέφερε διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ συμπλήρωσε πως γίνεται ψηφιακή έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει υλικό κακοποίησης μέσα από το ιατρείο.

«Έξι μήνες ασχολούμαστε μαζί του, ήρθε η ώρα να ξετυλιχθεί το κουβάρι, γιατί είναι μεγάλο το κουβάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης. Ο ίδιος δεν θέλησε να προβεί σε περεταίρω λεπτομέρειες για την δράση του καθώς η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη. Πάντως ανέφερε πως πρόκειται για την πιο σκληρή υπόθεση που έχει ασχοληθεί η υπηρεσία του ενώ χαρακτηριστική είναι η φράση του που σοκάρει: «Όταν κάποιος θέλει να βλέπει έξι μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο, δεν μπορεί παρά να είναι αρρωστημένο μυαλό»!

Keywords
Τυχαία Θέματα