Φράνκι Ουάιλντ: Από «χοντρή και άσχημη» σέξι pin-up girl που καθηλώνει

Η Φράνκι Ουάιλντ έδωσε πνοή στο παραμύθι του ασχημόπαπου που έγινε κύκνος. Η χοντρή και άσχημη συμμαθήτρια, που βίωνε καθημερινά στο σχολείο σωματική και λεκτική βία από τους συνομηλίκους της, δίνει ένα γερό μάθημα σε όσους την αμφισβήτησαν.

Τότε, στα 17 της, η Σάρλοτ Μίλιον, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ήταν ένα κορίτσι τρομερά απογοητευμένο από τον τρόπο που την αντιμετώπιζε το περιβάλλον της. Αποφασίζει να αλλάξει και να αποδείξει σε όλους πως η ομορφιά έρχεται και φεύγει. Καταφέρνει να μπει σε ένα πρακτορείο μοντέλων και πλέον –στα 27 της- ανήκει στην κατηγορία γυναικών που κάθε άντρας θα δίσταζε ακόμα και να της μιλήσει.

Η Σάρλοτ μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια και αναγκαζόταν να ντύνεται με ρούχα από δεύτερο χέρι. Συμμαθητές της την είχαν απειλήσει μέχρι και με μαχαίρι γιατί «δεν άντεχαν την ασχήμια της».

«Το σχολείο ήταν ο εφιάλτης μου. Δεν έχαναν ευκαιρία να με κοροϊδεύουν και να με προσβάλλουν. Του Αγίου Βαλεντίνου μου έστελναν ψεύτικες κάρτες για να γελάσουν μαζί μου. Ήταν τόσο σκληρό για μένα όταν συνειδητοποιούσα πως τα μηνύματα προέρχονταν από τα ίδια αγόρια που με βασάνιζαν στο σχολείο», δηλώνει η Φράνκι Ουάιλντ και κερδίζει τη συμπάθεια εκατοντάδων θυμάτων bullying.

Τα μηνύματα που λαμβάνει από ομοιοπαθούντες είναι πάρα πολλά και η ίδια δηλώνει συγκινημένη. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως τα ίδια αγόρια που έκαναν τη ζωή της τότε να μοιάζει με εφιάλτη, την προσεγγίζουν θέλοντας να την κάνουν φίλη τους.

Φαίνεται πως η Σάρλοτ Μίλιον κατάφερε τελικά να πάρει την εκδίκησή της από όσους της προσέβαλλαν μέσω της ολοκαίνουριας Φράνκι Ουάιλντ. Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο η Σάρλοτ όσο και η Φράνκι έδωσαν ένα καλό μάθημα σε όλους αυτούς που δε σέβονται το διαφορετικό και προκαλούν τόση δυστυχία.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Σάρλοτ Μίλιον

The post Φράνκι Ουάιλντ: Από «χοντρή και άσχημη» σέξι pin-up girl που καθηλώνει appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα