Φιλιππίδης: Έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα από το 1999 – Θα έρθω σε μία εβδομάδα

Άλλη μία τηλεοπτική παρέμβαση έκανε ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Άγγελος Φιλιππίδης για την εμπλοκή του στην υπόθεση των επισφαλών δανείων του ΤΤ, από τις ΗΠΑ όπου και βρίσκεται.

Ο πρώην πρόεδρος της τράπεζας, παρενέβη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1,

διαβεβαίωσε πως θα είναι πίσω στην Ελλάδα προκειμένου να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη και να βοηθήσει στις έρευνες. «Θα είμαι πίσω στην Ελλάδα, τελεία και παύλα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ απευθύνθηκε προσωπικά στην δημοσιογράφο Έρρικα Βαλλιάνου, λέγοντάς της πως έκανε έναν μορφασμό σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα. «Θα έρθω 'Ερρικα μην το αμφισβητείς αυτό».

Στην συνέχεια μιλώντας για το πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, είπε πως εάν τον είχε καλέσει νωρίτερα να συζητήσουν και να της εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση, ενώ συμπλήρωσε πως «εάν της είχα εξηγήσει δεν θα έγραφε πολλά από αυτά που έγραψε στο πόρισμά της» είπε. Δεν έχω ανάγκη να κλέψω, συμπλήρωσε. «Εγώ το 1999 αποφάσισα να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, να αναλάβω την προεδρία και να βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα για τέσσερα χρόνια χωρίς να λάβω χρήματα. Εγώ έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα από το 1999» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον τόνισε πως είναι επιχειρηματίας από το 1999 όταν σε ηλικία 27-28 χρόνων όταν και έδινε επί πληρωμή συμβουλές σε μεγάλες επιχειρήσεις όπως την BNP Paribas και τον Βαρδινογιάννη. «Βλέπω μία άνευ προηγουμένου στοχοποίηση. Βλέπω πως στοχοποιούν έναν άνθρωπο επειδή έχει την δυνατότητα να ζήσει στο εξωτερικό. Ήθελαν να με συλλάβουν στο σπίτι μου και να με οδηγήσουν στην ΓΑΔΑ χωρίς να έχω την δυνατότητα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Εγώ είμαι στο εξωτερικό επειδή δεν υπάρχουν δουλειές στην Ελλάδα» είπε, ενώ κατέληξε λέγοντας πως δεν επιστρέφει προς το παρόν στην Ελλάδα επειδή θέλει αφενός να διεκπεραιώσει ορισμένες υποχρεώσεις του ενώ θέλει να μπορέσει να ενημερώσει την κοινή γνώμη και να υπερασπιστεί δημοσίως τον εαυτό του προτού συλληφθεί.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα