Φεύγει από το MEGA ο Πέτρος Μπούτος;

Την παραίτησή του από το Mega φέρεται να υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες ο επί σειρά ετών διευθυντής προγράμματος του σταθμού Πέτρος Μπούτος δημιουργώντας αναταράξεις τόσο στο MEGA όσο και στον ΑΝΤ1 στον οποίο φέρεται ότι πηγαίνει.

Ο μακροβιότερος και ο πιο επιτυχημένος διευθυντής προγράμματος σε ελληνικό κανάλι σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το κανάλι

του Αμαρουσίου δεν προορίζεται προς το παρόν τουλάχιστον του διευθυντή προγράμματος στη θέση του Γιάννη Λάτσιου αλλά για να αναλάβει την δημιουργία μιας εταιρείας τηλεοπτικών προγραμμάτων τόσο για τον ΑΝΤ1 όσο και για τα κανάλια ιδιοκτησίας του ομ'ιλου ΑΝΤ1 σε Βαλκανικές και άλλες χώρες αλλά και για την οργάνωση των δορυφορικών του προγραμμάτων.

Σύμφωνα με πηγές από την πλευρά του MEGA η παραίτηση έχει υποβληθεί κι έχουν εξηγηθεί και οι λόγοι για τοςυ οποίους ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόθεση του είναι μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στο MEGA ήθελε να αλλάξει παραστάσεις, εργασιακό περιβάλλον και να αντιμετωπίσει μια καινούρια πρόκληση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα