Φανατικός οπαδός της αντιπολίτευσης ο πιλότος του Boeing – Δείτε τον σε βίντεο να δίνει μαθήματα πτήσης

Ένθερμος υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Μαλαισίας, Ανβάρ Ιμπραήμ ήταν σύμφωνα με την Daily Mail ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους, Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα λίγες ώρες πριν την πτήση ο κυβερνήτης είχε παραστεί σε μία δίκη κατά την οποία ο Ιμπραήμ καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε χρόνων.

Σύμφωνα με τους ακτιβιστές ο Ιμπραήμ είναι ο βασικός αντίπαλος του πρωθυπουργού της Μαλαισίας και υπήρξε

επί μακρόν το θύμα κατασκευασμένης εκστρατείας δυσφήμησης.

Αυτός είναι και ο λόγος που η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά πλέον το παρελθόν του κυβερνήτη θεωρώντας ότι αφού υπήρξε ενεργός και φανατικός πολιτικός ακτιβιστής δεν αποκλείεται να οργίστηκε από την απόφαση του δικαστηρίου και να προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου πολιτική πράξη διαμαρτυρίας με θύματα τους επιβάτες της πτήσης ΜΗ570.

Το Σάββατο, οι αρχές της Μαλαισίας έψαξαν το σπίτι του και βρήκαν ότι είχε εγκαταστήσει έναν προσομοιωτή πτήσης. Η βρετανική εφημερίδα, ακόμα, αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές εξετάζουν δύο φορητούς υπολογιστές που βρήκαν στο σπίτι του. Βίντεο, μάλιστα, που ανέβηκε στο YouTube δείχνει το Ζάχαρι να δίνει οδηγίες πώς να πιλοτάρει κανείς ένα Boeing, κάνοντας οικονομία σε ενέργεια!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με έναν χάρτη που καταρτίστηκε από τον αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό WNYC, υπάρχουν 634 σημεία που θα μπορούσε να προσγειωθεί το μοιραίο αεροσκάφος. Αυτά είναι από την Αυστραλία έως τις Μαλδίβες, αλλά και μέχρι το Πακιστάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα