Φάλαινα αφοδεύει δύτες – Το μυστικό τους «όπλο» που καταγράφεται για πρώτη φορά [εικόνες]

Σίγουρα οι δύτες της συγκεκριμένης αποστολής θα έχουν να θυμούνται την ημέρα που ήρθαν αντιμέτωποι με… φοβισμένη φάλαινα. Το θηλαστικό εξαπέλυσε τεράστια ποσότητα κοπράνων στους άτυχους δύτες, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για έναν «εξαίρετο μηχανισμό αυτοάμυνας».

Ο Καναδός φωτογράφος Κέρι Ουίλκ κατάφερε να τραβήξει φωτογραφίες απείρου κάλλους οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να συναντήσουν τους 4 δύτες προκειμένου αυτοί να μιλήσουν για τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν στο βυθό της θάλασσας.

«Ήμασταν καλυμμένοι με τα κόπρανα

της φάλαινας. Υπήρχαν παντού, στο σώμα, στα μάτια και το στόμα μας, αλλά δε μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο μπερδεμένοι», δήλωσε ένας εξ’ αυτών.

«Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στον πλανήτη που να είχαν κάποια αντίστοιχη εμπειρία, αλλά δεν το ευχόμαστε σε κανέναν. Το μόνο που είχαμε να κάνουμε μετά από όλα αυτά ήταν ένα… καλό μπάνιο», είπε κλείνοντας μέλος της ομάδας των δυτών.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Φάλαινα αφοδεύει δύτες – Το μυστικό τους «όπλο» που καταγράφεται για πρώτη φορά [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα