Έβγαλε λεφτά όποιος εμπιστεύτηκε τον Σίλβα

Δεν είναι μόνο ο όμιλος που έχει τιναχτεί στον αέρα με τον Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα αλλά και όσοι παίκτες του στοιχήματος δεν τον εμπιστεύτηκαν. Αντίθετα όποιος είχε την διορατικότητα ή τουλάχιστον την... έμπνευση να ποντάρει τα λεφτά του στους «ερυθρόλευκους» έχει αποζημιωθεί και με το παραπάνω.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Με τις τρεις σερί νίκες, σε Λονδίνο, Κροατία αλλά και με την ανατροπή που πέτυχε χθες στο Καραϊσκάκη, είτε είχες ποντάρει στον Ολυμπιακό

πριν ακόμα ξεκινήσει το κάθε παιχνίδι, είτε πόνταρες κατά την διάρκεια της εκάστοτε αναμέτρησης, θα είχες ... αυγατίσει τα λεφτά σου.

Εάν είχες την «επιφώτιση» να δεις τη νίκη επί της Άρσεναλ και μάλιστα με σκορ 3-2, τότε θα είχες πάρει πίσω τα λεφτά σου επί 60. Εάν είχες προβλέψει δε νίκη των Πειραιωτών από ημίχρονο τότε θα είχες πάρει 12 φορές πίσω το ποντάρισμα σου.

Το διπλό στην Κροατία έδινε μόλις 2,40. Το Χ ημίχρονο διπλό τελικό έδινε όμως 5,40 ενώ το να σκοράρει πρώτος ο Ιντέγιε είχε 6,5 απόδοση όση είχε και το σκορ με το οποίο κέρδισε τελικά ο Ολυμπιακός δηλαδή το 0-1.

Τα πολλά λεφτά στο χθεσινό ματς ήταν στο live, αφού η νίκη με γκολ στο 90' και η ανατροπή πλήρωνε αδρά. Αν πάντως είχες την έμπνευση, πριν από την έναρξη του αγώνα να παίξεις διπλό ημίχρονο και άσσο τελικό τότε θα πανηγύριζες διπλά τη νίκη, αφού η απόδοση του συγκεκριμένου στοιχήματος ήταν στο 23! Η νίκη με 2-1 των «ερυθρόλευκων» είχε απόδοση 6,25.

Η λογική λέει πως στην επόμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Οι αποδόσεις όμως θα είναι τέτοιες που ίσως αξίζει να εμπιστευτεί κάποιος και πάλι τον Μάρκο Σίλβα...

The post Έβγαλε λεφτά όποιος εμπιστεύτηκε τον Σίλβα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα