Εύα Καϊλή: Η πιο σέξι πολιτικός

Η Sun ανακήρυξε την Εύα Καϊλή, ως μία από τις πιο σέξι πολιτικούς, έχοντάς την στην κεντρική φωτογραφία. Εμείς δεν μπορούμε παρά να πούμε «εύγε» από εθνική υπερηφάνεια.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Μπορεί όλα κείμενα που πιάνουν την Ελλάδα στο «στόμα» τους, να μην έχουν ευχάριστες ειδήσεις ή ευοίωνες προβλέψεις για το μέλλον μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερέψουμε ποτέ και από επιτυχίες, που θα μας κάνουν να ξεφεύγουμε λίγο από την «μαύρη» πραγματικότητα. Η τελευταία λοιπόν, επιτυχία ήρθε από τον Oliver Harvey, γνωστό Άγγλο συντάκτη, που ανακύρηξε σε κείμενο του στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», τις, κατά την γνώμη του, πιο σέξι πολιτικούς της Ευρωζώνης. Με τίτλο «Ερωτωγενείς Ευρωζώνες», η δικιά μας γνωστή και μη εξαιρετέα  πολιτικός τους ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή βρέθηκε μεταξύ των ονομάτων, ενώ φιλοξενήθηκε και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου.

«Με κεφάλαια όπως η Εύα, οι Έλληνες έχουν σαφώς λιγότερες πιθανότητες να τυπώσουν δραχμές» αναφέρει το κείμενο και συνεχίζει λέγοντας «Η Ελλάδα ταλαντεύεται στην άβυσσο, με το ευρώ να βρίσκεται σε κίνδυνο. Όμως παρότι το χρέος και το έλλειμμα εξαπλώνεται στην Ευρώπη καθώς η φωτιά και τα σύννεφα της ύφεσης σκιάζουν την ήπειρο, δεν είναι όλα τα νέα άσχημα. Και αυτό γιατί κάποιες γυναίκες πολιτικοί, ομορφαίνουν την επικαιρότητα και την Ευρωζώνη».

Συγχαρητήρια στην, πέραν από σέξι, και σεμνή Ελληνίδα βουλευτή, που μόλις της μεταφέρανε την εξωεπαγγελματική της επιτυχία, αρκέστηκε να δηλώσει «Δεν έχω τίποτα να σχολιάσω. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως». Άντε και εις ανώτερα.

Διαβάστε ακόμα:

* Η Τζούλια όπως μας αρέσει

* “Δαγκωτό” Κάτια Δέδε

* Στο σπίτι με την Έλενα…

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews