Έτσι δεν πάει πουθενά…

Στο μεγάλο του ματς κόντρα στη Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος, δεν δημιούργησε φάσεις, έμεινε στο 0-0 και μοιραία αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League

Μετά την ήττα με 2-0 από τη Μάλαγα τη περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία, όλοι περίμεναν έναν βελτιωμένο Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ. Άλλωστε αυτό ήταν το μεγάλο

ματς για τους “πράσινους” που με ανατροπή του σκορ, θα έπαιρναν αυτοί το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Όμως τελικά τα 90 λεπτά δεν ήταν αρκετά για να γίνει η υπέρβαση – και ειλικρινά έτσι όπως εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός και μια μέρα ολόκληρη να έπαιζε μόνο με θαύμα θα πετύχαινε τρία τέρματα! 

Σε όλο το ματς οι παίκτες του Φερέιρα δεν έκαναν ούτε μια ουσιαστική ευκαιρία ώστε να σκοράτουν και να έχουν έστω και λίγες ελπίδες για τη πρόκριση. Χωρίς πάθος, χωρίς οργάνωση και με αρκετό φόβο στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τη Μάλαγα και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αρκετά το τεχνικό του τιμ, καθώς μπορεί να αποχαιρέτησε το Champions League, αλλά με τέτοια εμφάνιση ούτε στο Europa θα πάει ιδιαίτερα μακριά.

Από την άλλοι οι Ισπανοί, μπήκαν στο ματς έχοντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πήραν τον έλεγχο από νωρίς και χωρίς καν να ιδρώσουν έφτασαν μέχρι το ’90 και τη πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα