Έτοιμοι να ανοίξουν την πρώτη τους κοινή επιχείρηση Μενεγάκη -Παντζόπουλος

11:44 4/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ετοιμάζονται να κάνουν ένα ακόμη βήμα μαζί, δείχνοντας την αποφασιστικότητα, τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που έχει ο ένας με τον άλλο. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία νέα

επιχειρηματική προσπάθεια.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, τα οποία θα προέρχονται από μικρές αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες, ανάμεσα στις οποίες θα υπάρχει και εκείνη του Ματέο στα Άχλα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι σύμμαχος της υγιεινής διατροφής και αγαπάει τα ελληνικά προϊόντα, που έχουν σίγουρα προστατευμένη ονομασία προέλευσης.

Το νέο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα θα φέρει το όνομα της Ελένης. Η επίσκεψη του ζευγαριού πριν λίγο καιρό στην έκθεση τροφίμων στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στάθηκε αφορμή για τη νέα επιχειρηματική προσπάθεια του ζευγαριού. Προς το παρόν το ζευγάρι παραμένει σε σκέψεις, καθώς προέχει η δικαστική διαμάχη που έχει η Ελένη με το Γιάννη Λάτσιο για το μοίρασμα της περιουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα