Η μάχη της τηλεθέασης: Σάρωσε το «Κάτω Παρτάλι».Πάτωσε το «Wanted»

11:32 4/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Πρεμιέρα έκανε χθες στο Mega, η νέα σειρά «Κάτω Παρτάλι», ένα ασυνήθιστο χωριό της Αρκαδίας με ακόμα πιο ασυνήθιστους κατοίκους, χαρίζοντας απλόχερα γέλιο στους τηλεθεατές.Παράλληλα,έκανε πρεμιέρα και μία νέα πρόταση από τον ΑΝΤ1, το «Wanted». Ποιος τελικά κέρδισε αυτή τη νέα

μονομαχία;

Η νέα σειρά του Mega έκανε δυναμικό ξεκίνημα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια.Ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 48,7%, ενώ στο τελευταίο τέταρτο άγγιξε το 52,6%. Στο νεανικό κοινό τα ποσοστά ανέβηκαν ακόμη πιο πολύ με 52% και 60,5% στο τελευταίο τέταρτο.

Δυστυχώς, δεν συνέβη το ίδιο με το «Wanted» από το κανάλι του Αμαρουσίου. Το νέο αυτό σόου έκανε μέσο όρο τηλεθέασης μόλις 10,1%. Ενώ στις ηλικίες 15 – 44 δεν υπήρξε μεγάλη αλλαγή, με ποσοστό 10,6%.

Στη μάχη αυτή, νικήτρια βγήκε η νέα ελληνική σειρά, με το κοινό να δείχνει με φανερό τρόπο την προτίμηση του. Η νέα αυτή σειρά φέρει την υπογραφή του σεναριογράφου του «Είσαι το ταίρι μου», Λευτέρη Παπαπέτρου, και πλαισιώνεται από ένα λαμπερό καστ καλών ηθοποιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα