Έτοιμοι για νέο σκάνδαλο; – Η μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Scandal μόνο από το FOX Life

Η Ολίβια Ποπ (Κέρι Γουάσινγκτον) έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της εικόνας δημοσίων προσώπων, εξασφαλίζοντας πως τα μυστικά τους θα παραμείνουν για πάντα κρυμμένα.

Μετά από μια μεγάλη καριέρα ως σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου των ΗΠΑ, εγκατέλειψε τη θέση της στο Λευκό Οίκο για να ηγηθεί της δικής της εταιρείας διαχείρισης κρίσεων, θέλοντας να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Αλλά όπως φαίνεται, είναι πολύ δύσκολο να κόψει τους δεσμούς της με

το παρελθόν.

Δημιουργία της Σόντα Ριμς (Grey’s Anatomy, Private Practice), η 2η σεζόν του «Scandal» τελείωσε με την Ολίβια και την ομάδα της να βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, ειδικά μετά τα σκάνδαλα που ξέσπασαν στο Λευκό Οίκο και ώθησαν τον Σάιρους (Τζεφ Πέρι) – δεξί χέρι του προέδρου – στα άκρα.

Στην πρεμιέρα του 3ου κύκλου, ο Λευκός Οίκος αλλά και η εταιρεία «Pope & Associates» αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο μέχρι τώρα, καθώς έχει γίνει γνωστό πως η Ολίβια αποτελεί την ερωμένη του Προέδρου των ΗΠΑ, Τόμας Γκραντ (Τόνι Γκόλντγουιν). Στα νέα επεισόδια θα δούμε να σχηματίζεται μια ιδιαίτερη συμμαχία, ενώ ο πατέρας της Όλιβια, Ρόουαν (Τζο Μόρτον), δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά προκειμένου να εκτελέσει τις εντολές του, ακόμη κι αν πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με την ίδια του την κόρη.

Ο 3ος κύκλος του «Scandal» έρχεται στο FOX Life με ακόμα περισσότερα μυστικά, δράμα και ανατροπές. Μην χάσετε την πρεμιέρα την Πέμπτη 23/01 στις 21:00!

Keywords
Τυχαία Θέματα