Ευανθία Ρεμπούτσικα: «Δεν υπάρχουν πια καθαρές σχέσεις»

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μιλάει για την «παύση» που υπήρξε κάποια στιγμή σε όλους τους χώρους η οποία όμως την έκανε δημιουργική.

Η ίδια μιλάει στη real τόσο για αυτή την «παύση», όσο και για τις ανθρώπινες σχέσεις που σήμερα, όπως λέει είναι ψεύτικες.

Παρά την «παύση», εσύ έμεινες πολύ ενεργή...

Χτυπάω ξύλο. Όμως μην νομίζεις και εγώ είχα πιάσει τον εαυτό μου να αναρωτιέται, «πού πάμε; Τι κάνουμε», σαν να είχε σταματήσει ο εγκέφαλος. Αλλά από παιδί ήμουν ανήσυχη. Ενεργοποιούσα το σύστημά μου. Όταν άρχισαν

να συμβαίνουν όλα αυτά, έδωσα δύο σφαλιάρες στον εαυτό μου. Και είπα: «τώρα δεν χρειάζεται να κάνεις. Χρειάζεται να τρέξεις». Αποφάσισα και να μην έχω δουλειά θα γράψω. Όπως έκανα πάντα. Όπως έκανα και πριν αποκτήσω δουλειά. Και από αυτό που έκανα μου τα έφερε όλα.

Ποτέ, λοιπόν, δεν πρέπει να σταματάμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε...

Πιστεύω πολύ σ' αυτό. Και στο να μαθαίνεις. Mέχρι να πεθάνω θέλω να μαθαίνω.

Αλλάζεις απόψεις;

Ναι, αλλά δεν παρεκκλίνω πολύ. Απλώς, γενικά προσέχω περισσότερο. Θέλω πια να είμαι πολύ επιλεκτική, και στα πράγματα και στους ανθρώπους

Τι ζητάς από τους άλλους, Ευανθία;

Να είναι ειλικρινείς. Καθαροί. Να μην είναι «δύο». Να είναι ένας. Ζητάω εσένα, όχι αυτό που κρύβεται από πίσω.

Γιατί, ενώ όλοι αυτό ζητάμε, παραπονιόμαστε επειδή συνέχεια σκοντάφτουμε στο ακριβώς αντίθετο;

Επειδή τα τελευταία χρόνια το συμφέρον τα σκέπασε όλα. Τον γάμο, τις ερωτικές σχέσεις, τις επαγγελματικές... Σε αυτές τις τελευταίες, βέβαια, το συμφέρον υπήρχε πάντα, αλλά πλέον έχει φτάσει στο κόκκινο. Δεν υπάρχουν καθαρές σχέσεις. Βλέπουμε μόνο τι έχουμε να πάρουμε από τον άλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα