Εσύ από που ψωνίζεις;

Αν και εσύ πιάνεις τον εαυτό σου να μη σου αρέσει τίποτα στις βιτρίνες, βρήκαμε τρία νέα sites που παίζει να σε πείσουν να φορτώσεις την πιστωτική σου.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Είσαι από αυτούς που σε κουράζουν οι βόλτες στα μαγαζιά; Ή πιστεύεις ότι τα καταστήματα δεν έχουν πράγματα που ταιριάζουν στο στυλ σου; Ή έστω τύπος του “που να τρέχουμε τώρα ρε αδερφέ;”; Ε, και;

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνεις με τα ίδια ρούχα μέχρι να λιώσουν. Δες τρία νέα sites που σε βάζουν στον κόσμο της μόδας, χωρίς να κάνεις βήμα. Μόνο ένα “enter” πατάς…

Το huckberry.com είναι ένα site που απλά θα σε βοηθήσει να νιώσεις λίγο Παπακαλιάτης. Στις κατηγορίες του μπορείς να βρεις από cool t-shirts, ποδήλατα, μπρελόκ, πετσέτες μέχρι διακοσμητικά τοίχου και κεριά. Μπαίνεις και χάνεσαι. Οι τιμές είναι λογικότατες, απλά μετά εσύ ψάχνεις το υπερ-loft που σου άνοιξε την όρεξη να ζήσεις μέσα.

Αν μπεις στο everlane.com για να σου αρέσει πρέπει να είσαι λίγο πιο κόντες. Τα πραγματάκια που θα βρεις μέσα είναι για λίγο ανώτερη του μέσου αισθητική – σου μιλάω για ιδιαίτερα παπιγιονάκια, τσάντες, γυαλιά ηλίου και άλλα τέτοια. Βέβαια, όλα όσα ξεχωρίσαμε είχαν σαν όριο τα 100 δολάρια, ξεκινώντας, όμως, από τα 15. Not bad, right?

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω το ofakind.com! H ιστοσελίδα αυτή έχει μόνο limited edition πραγματάκια. Στους καταλόγους της θα βρεις συλλεκτικές τσάντες, ζώνες, γραβάτες και πορτοφόλια, όλα σε πολύ λογικές τιμές. Πάντα από νέους σχεδιαστές οι οποίοι συνεργάζονται πάνω στους καταλόγους της online αυτού shop.

Διαβάστε ακόμα:

* Η φαντασία στο στυλ

* Ray Ban και το 2012!

* To styling της κρίσης; Όχι, το styling του 2012

Keywords
Τυχαία Θέματα