Πικραμμένος μέχρι τις εκλογές

Μετά τη νέα σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, αποφασίστηκε να αναλάβει υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Παναγιώτης Πικραμμένος, μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Μετά τις συσκέψεις-ναυάγια των προηγούμενων ημερών, οι πολιτική αρχηγοί στη νέα

συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, κατάφεραν να συμφωνήσουν σε κάτι – έστω και δύσκολα! Υπηρεσιακός πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Κάρολο Παπούλια, οι Βενιζέλος και Σαμαράς ζήτησαν την παραμονή στην πρωθυπουργία του Λουκά Παπαδήμου, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Αλέξης Τσίπρας (αφού πρώτα είχε προτείνει τον Γεράσιμο Αρσένη, κάτι που πήρε πίσω μετά τις αντιδράσεις των άλλων πολιτικών αρχηγών). Με τη σειρά τους ο Πάνος Καμμένος πρότεινε για υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Πικραμμένο, ενώ Κουβέλης και Παπαρήγα ζήτησαν υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό την προεδρία δικαστικού.

Τελικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε την εντολή στον Παναγιώτη Πικραμμένο για σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης και οι εκλογές ορίστηκαν για τις 17 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα:

* Ο λαός δεν φταίει ποτέ! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

* Σύντομο αστείο: Τσίπρας, ο νέας Ανδρέας

* Κίνημα “Δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω”

Keywords
Τυχαία Θέματα