«Ερωτευμένος» με την Αθήνα ο Σπηλιωτόπουλος: Εδώ είχα τα πρώτα μου φλέρτ

15:18 9/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Για την Αθήνα μίλησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε ραδιοφωνικό σταθμό ενώ αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες που έχει στην περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος.

«Την 1η Σεπτέμβρη που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, κύρια προτεραιότητα μου είναι να είναι η πόλη καθαρή. Να γυρίσουν από τις διακοπές οι Αθηναίοι και να δουν μια φωτεινή πόλη» είπε στην ραδιοφωνική

εκπομπή του Real Fm o υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Αναφερόμενος στον τέως δήμαρχο Αθηναίων ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε: «Ο κ.Καμίνης αν μπορούσε να κάνει όσα έταξε, ας τα είχε κάνει όσο ήταν δήμαρχος». Επίσης επεσήμανε ότι παρόλο που δεν υπάρχουν χρήματα σκοπεύει να αντικαταστήσει όλους τους λαμπτήρες με οικολογικούς μέσω διαγωνισμών.

«Εγώ στον Άγιο Παντελεήμονα συχνάζω από φοιτητής» είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και αναφέρθηκε στην Αθήνα του σήμερα: «είναι σαν να έχει ένα τείχος του Βερολίνου και έχουμε την πάνω και την κάτω Αθήνα. Θα γκρεμίσω το τείχος».

Ο υποψήφιος της ΝΔ τόνισε ότι δεν είναι πολιτικός του γραφείου και παρόλο που η καταγωγή του είναι από τη Πάτρα, ζει πολλά χρόνια στην Αθήνα, «στην Αθήνα πρωτοαγάπησα, εδώ είχα τα πρώτα μου φλερτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα