Έρχεται ξανά το “Great Gatsby”

Μπορεί να έχει γυριστεί 6 φορές, αλλά φαίνεται ότι η 7η θα είναι και η καλύτερη. Το “Great Gatsby” βάζει ήδη πλώρη για τα επόμενα Όσκαρ με τον DiCaprio στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Μία από τις διασημότερες νουβέλες της αμερικάνικης λογοτεχνίας, το “Great Gatsby” του F. Scott Fitzgerald, θα παιχτεί για ακόμη

μία φορά στους κινηματογράφους. Μόνο που αυτή τη φορά έχει πέσει σύσσωμο το Χόλυγουντ, προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα φαβορί (όπως λένε τουλάχιστον) των επερχόμενων  Όσκαρ.

Τι εννοώ; Αποφασίσανε να βάλουν στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον ευφάνταστο Buz Luhrmann (“Moulin Rouge”), αναθέσανε στους Jay-Z και Kanye West το τραγούδι του τρέιλερ (δεν ξέρουμε αν θα είναι και μέσα στην ταινία), τοποθετήσανε στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον -καλλιτεχνικό Μίδα του Χόλυγουντ-  Leonardo DiCaprio και θα προβάλλουν την ταινία και σε 3D. Έτσι για την ιστορία, στους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε επίσης τους Tobey Maguire και Carey Mulligan. Η ταινία αναμένεται προς τα τέλη του 2012 (η αμερικάνικη πρεμιέρα είναι στις 26 Δεκεμβρίου).

Δες το τρέιλερ και πάρε μία πρώτη γεύση.

Διαβάστε ακόμα:

* Το πόστερ του νέου 007

* Είναι σκοτεινό. Είναι τέλειο… (vid)

* 10 ταινίες με άρωμα καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα