Επίθεση Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Οι σύμμαχοι του είναι περιθωριακοί και δεν τους αποκαλύπτει

Επίθεση εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το ταξίδι του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ολλανδία και τον κάλεσε να αποκαλύψει τους συμμάχους του για να καταλάβει ο ελληνικός λαός με ποιους συνεργάζεται. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αν δεν τους αποκαλύψει ο κ. Τσίπρας θα το κάνει η ίδια η κυβέρνηση . Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε συγκεκριμένα ότι ο Αλέξης Τσίπρας

αποκαλύπτει έναν έναν τους περιθωριακούς συμμάχους του στην Ευρώπη και πηγαίνει στην Ολλανδία για την εκδήλωση του ευρωσκεπτικιστικού μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού σοσιαλιστικού κόμματος.

«Οι περιθωριακοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα είναι γνωστοί. Ανάμεσά τους ακόμα και τα κόμματα της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου. Αυτό, όμως, που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι Ολλανδοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα καταψήφισαν στην ολλανδική Βουλή τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, με χαρακτηριστικότερο επιχείρημα ότι "σε μια χώρα που είναι βυθισμένη στο χρέος δεν της δίνεις μια νέα πιστωτική κάρτα"», ανέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτήθηκε και για το πώς ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας την Ελλάδα: «Εκτός Ευρώπης, απομονωμένη, με συμμάχους μόνον ακραίους και περιθωριακούς;».

Keywords
Τυχαία Θέματα