Αλ Σάλεχ: Εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταναστεύσω στο Παρίσι και θα κάνω αντίσταση στη χούντα της Αριστεράς

Μπορεί να ανήκει στο ΠΑΣΟΚ αλλά οι ρίζες της είναι στην Αριστερά. Η Αφροδίτη αλ Σάλεχ σε συνέντευξη της στην Ελευθεροτυπία αποκαλύπτει πως στήριζε τον Συνασπισμό αλλά αμέσως μετά τα τραγικά γεγονότα της Marfin αποφάσισε να μετακομίσει

στο ΠΑΣΟΚ. Με πατέρα Άραβα οδοντίατρο και αριστερό τώρα η κ. Σάλεχ όπως λέει ετοιμάζεται ξανά να μεταναστεύσει...εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Διαβάστε τι λέει:

«Θα μεταναστεύσω εαν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι κατά της Χούντας της Αριστεράς, αν και τα Γαλλικά μου είναι χάλια».

Στη συνέντευξη της η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ εκτιμάει πως δικαίως ο Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εκτσογλανισμό της κοινωνίας.

«Γιατί να μη το πει; Οταν δεις τα βίντεο της Χρυσής Αυγής, όταν βλέπεις τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, βλέπεις με τρόμο σχεδόν ότι μοιάζουν με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ».

Η πρωην ηθοποιός, και γνωστή και από τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της, πιστεύει πως οι χειρότεροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πως ο Έλληνας είναι έξυπνος και βλέποντας πως επειδή δεν έχουμε ξεπεράσει την κρίση δεν θα ρισκάρει να ψηφίσει τον Τσίπρα.

«Θα πεινάσουμε αν πάμε στη δραχμή, η Ελλάδα θα γυρίσει στη φτώχεια και θα γίνει Αφρική».

Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει πως τα βγάζει πέρα πολύ δύσκολα αφού δεν πληρώνεται από το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ξημεροβραδιάζεται γιατί στην πολυκατοικία της δεν βάζουν πετρέλαιο και παγώνει στο διαμέρισμα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα