Επιμένει ο Κυριάκος για τουλάχιστον ένα debate- «Έτσι λειτουργούν τα δημοκρατικά κόμματα σε ολόκληρο τον κόσμο»

Επιμένει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την πραγματοποίηση τουλάχιστον μίας δημόσιας συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως σε συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωπο των υποψηφίων στις αρχές της εβδομάδας είχε μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα debate στην ΕΡΤ, χωρίς όμως να υπάρχει οριστική συμφωνία. Συν τοις άλλοις, λίγο πριν εισβάλλει στην ΚΕΦΕ,

ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε απορρίψει τις τηλεμαχίες, χαρακτηρίζοντας το debate «γελοιοποίηση».

«Είναι υποχρέωση των υποψηφίων Προέδρων να συμμετάσχουν σε τουλάχιστον μια δημόσια τηλεοπτική συζήτηση. Και είναι δικαίωμα των πολιτών να έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις θέσεις και να συγκρίνουν τις δεξιότητες των υποψηφίων. Δεν νοείται ανοιχτή διαδικασία δίχως μια τέτοια συζήτηση. Έτσι λειτουργούν τα δημοκρατικά κόμματα σε όλο τον κόσμο. Η Νέα Δημοκρατία θα βγει κερδισμένη από το δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο των υποψηφίων και από την ανοιχτή διαδικασία εκλογής Προέδρου. Η εξωστρέφεια μας φέρνει πιο κοντά στην κοινωνία και μας δυναμώνει» σημειώνει με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απευθύνει κάλεσμα στους συνυποψηφίους του να συμφωνήσουν άμεσα σε μια τουλάχιστον δημόσια τηλεοπτική συζήτηση.

The post Επιμένει ο Κυριάκος για τουλάχιστον ένα debate- «Έτσι λειτουργούν τα δημοκρατικά κόμματα σε ολόκληρο τον κόσμο» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα