Έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας – Γκολ, ανατροπές και χαμένα πέναλτι [βίντεο]

Έπρεπε να φτάσει η 10η αγωνιστική για να πετύχει ο ΟΦΗ την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας κι αυτή μέσα στο Ηράκλειο με 2-0 επί του Άρη, που από το 2ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Έλσνερ.

Ο Κουτσιανικούλης στο 53' και ο Ίμπεχ με αυτογκόλ στο 71' πέτυχαν τα τέρματα της κρητικής ομάδας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις...

ΑΕΛ Καλλονής-Πανιώνιος 3-2

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, πέτυχε

σήμερα η Καλλονή, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στο «Κλεανθης Βικελίδης» για την 10η αγωνιστική, επικράτησε 3-2 του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν δύο φορές με τους Γιάννου (13`) και Αραβίδη (57`), αλλά οι νησιώτες πήραν την σπουδαία νίκη με τους Μαρσέλο (24`), Λεοζίνιο (75`) και Γκαρσία (79`).

Απόλλων-Βέροια 0-0

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την Βέροια για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς η «ελαφρά ταξιαρχία» παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην «βασίλισσα του βορρά», που έχασε πέναλτι στο 23' με τον Καλτσά.

Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-0

Βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο Λεβαδειακός, νικώντας 2-0 στην έδρα του την Ξάνθη. Χάρη στα γκολ του Μάντζιου στο 35΄ και του Ροτζέριο στο 58΄ οι Βοιωτοί πανηγύρισαν την τρίτη φετινή τους νίκη και ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Σολάρι στο 53΄, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ισόβαθμοι παραμένουν Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης, μετά το μεταξύ τους 1-1 στην Κομοτηνή, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5΄ με τον Τζάνη, για να ισοφαρίσει στο 60΄ ο Ουσέρο. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω των αποβολών του Σαρακατσάνου (63΄) και του Γκοϊάν (73΄).

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα