Εντολή φρίκης από τον Βορειοκορεάτη «χασάπη» – Εκτέλεσε με καυτό νερό 33 ανθρώπους [εικόνα]

18:05 5/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Τριαντατρείς Βορειοκορεάτες εκτελέστηκαν μετά από εντολή του Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή είχαν επαφές με μία Χριστιανική ιεραποστολή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του νοτιοκορεάτικου τύπου, οι 33 άνθρωποι κατηγορήθηκαν ότι είχαν επαφές με μία Χριστιανική ιεραποστολή και είχαν λάβει χρήματα για να χτίσουν 500 υπόγειες εκκλησίες. Το καθεστώς αποφάσισε να τους εκτελέσει βάζοντας τους μέσα σε καυτό νερό.

Ο επικεφαλής της ιεραποστολής είχε συλληφθεί και φυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο επειδή ήθελε να χτίσει υπόγειες εκκλησίες στην Βόρεια Κορέα. Την περασμένη εβδομάδα έστειλε ένα δελτίο Τύπου στα Βορειοκορεάτικα ΜΜΕ με το οποίο ζητάει συγγνώμη από την κυβέρνηση επειδή εγκλημάτησε κατά την πολιτείας.

Ο ίδιος παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους ότι προσπάθησε να μπει στη Βόρεια Κορέα από την Κίνα ενώ είχε σκοπό να φθάσει μέχρι την Πιονγιάνγκ για να μοιράσει την βίβλο, υλικό από την χριστιανική θρησκεία όπως επίσης και ταινίες θρησκευτικού περιεχομένου. «Σκέφτηκα να κάνω την Βόρεια Κορέα μία χώρα με θρησκευόμενους κατοίκους για να καταστρέψω την κυβέρνηση και το υπάρχον πολιτικό σύστημα», δήλωσε ο επικεφαλής της ιεραποστολής.

«Πήρα χρήματα από τις μυστικές υπηρεσίες και ακολούθησα τις οδηγίες τους ενώ προσέγγισα και Βορειοκορεάτες για να γίνουν κατάσκοποι. Επίσης έχω χτίσει μία υπόγεια εκκλησία στην Κίνα και εκεί έχω μέλη που γράφουν και μιλάνε για την ζωή στη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με αυτά που τους είχα πει εγώ ενώ στη συνέχεια όλες οι πληροφορίες δίνονταν στις μυστικές υπηρεσίες».

Εκτός από τους 33 που εκτελέστηκαν με καυτό νερό, εχθές υπήρξαν πληροφορίες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν εξαφάνισε το «δεξί του χέρι» στο καθεστώς, Τσόι Ριόνγκ Χάε και εικάζεται ότι έχει εκτελεστεί μυστικά.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Τσόι Ριόνγκ Χάε

Keywords
Τυχαία Θέματα