Ένστολοι «αντάρτες» του Αμερικανικού στρατού εναντιώνονται στον πόλεμο βγάζοντας φωτογραφίες

21:19 2/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει στο internet φωτογραφίες από ανώνυμους ένστολους του Αμερικανικού στρατού οι οποίοι κρύβουν το πρόσωπό τους και είναι αντίθετοι στον πόλεμο με τη Συρία. Οι ένστολοι «αντάρτες» κρατάνε λευκές κόλλες χαρτί οι οποίες αναγράφουν: «Ομπάμα, δε θα πολεμήσω για χάρη σου στο πλευρό της Αλ Κάιντα», «Δεν κατατάχθηκα για να εμπλακώ στους εμφυλίους άλλων χωρών. Μείνετε μακριά από τη Συρία», «Έξω από τη Συρία».

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος ακριβώς κρύβεται πίσω από τις λευκές κόλλες χαρτί

και κανένα επίσημο αμερικανικό μέσο δεν αναγνωρίζει ότι πίσω από την συγκεκριμένη προσπάθεια κρύβονται πράγματι αμερικανοί στρατιώτες.

Μήπως πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στον επικοινωνιακό πόλεμο του Συριακού Ηλεκτρονικού Στρατού έπειτα από παρεμβάσεις του σε δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως της New York Times; Πάντως στο επίσημο προφίλ του Συριακού Ηλεκτρονικού Στρατού στο Twitter μπορεί κανείς να δει τις εν λόγω φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τους International Business Times ο άνθρωπος – μυστήριο που κρύβεται πίσω από την φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρώτη, ενδέχεται είτε να υπηρέτησε στον πόλεμο του Κόλπου, είτε να είναι απόστρατος του πολεμικού Ναυτικού, είτε να μην είναι καν αξιωματικός και απλά να τον παριστάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα