Ενδοκυβερνητική κρίση: «Στα κάγκελα» ο Άδωνις με το ΠΑΣΟΚ για τα 25 ευρώ

16:37 3/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Στα κάγκελα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δεν περίμενε ότι το ΠΑΣΟΚ θα τον… ξεμπρόστιαζε βγάζοντας δηλώσεις του από το πρόσφατο παρελθόν όπου προέκυπτε ότι μόνο βάσει συγκεκριμένων εισοδηματικών κριτηρίων θα πλήρωναν το 25ευρω για τη νοσηλεία.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Μόσχοβας

Στη Χ. Τρικούπη υποστηρίζουν ότι στις αλλεπάλληλες επαφές που είχαν με τον υπουργό Υγείας το τελευταίο

διάστημα, δεν τους αποκάλυψε τις προθέσεις του και έλεγε ότι θα το συζητήσουν. Όμως, όπως λένε, χωρίς να τους ενημερώσει το ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά με αποτέλεσμα να χτυπήσουν κόκκινα οι πασόκοι. Μετά και τις πρωινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας που υποστήριζε ότι εφαρμόζει τον νόμο έγιναν οι σχετικές διαβουλεύσεις και το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του έβγαλε τις δημόσιες δηλώσεις Γεωργιάδη όπου φαίνεται ότι άλλα έλεγε και άλλα έκανε…

Όπως πληροφορείται το Koolnews επίσης, η κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για το 25ευρω είχε και άλλη μια… επίπτωση: Ο Κώστας Λαλιώτης (που έχει αποσυρθεί καιρό από το προσκήνιο), τηλεφώνησε σε στέλεχος του κόμματος για να του ευχηθεί και του έδωσε εύσημα για την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα 25ευρου και Γεωργιάδη. Άλλωστε, ο ίδιος ο Λαλιώτης, ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ή υπουργός φρόντιζε να απαντούσε με στοιχεία και δηλώσεις των ίδιων των πολιτικών του αντιπάλων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα