Ένα εκατομμύριο δολάρια κόστισε το πάρτι για τα εγκαίνια του Pomegranate στη Χαλκιδική

09:09 5/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Με ένα πανάκριβο σόου έγιναν τα εγκαίνια του Pomegranate Wellness Spa Hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής όπου παρόντες ήταν Ρώσους και Έλληνες κροίσοι, επιχειρηματίες, πολιτικοί και βεβαίως εκπρόσωποι της σοουμπιζ.

Το πάρτι των εγκαινίων έφτασε σε κόστος το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ σύμφωνα με το «Έθνος» τη διοργάνωση ανέλαβε η ίδια εταιρεία

που διοργάνωσε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του Σότσι. Από τα στοιχεία που εντυπωσίασαν ήταν η διακόσμηση με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα και μοβ ορτανσίες το κόστος των οποίων έφτασε τα 200.000 ευρώ!

Το σόου περιελάμβανε 130 καλλιτέχνες, πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ενώ την παράσταση έκλεψαν οι μάγοι, οι επιδείξεις γυμναστικής και τα σόου με λέιζερ. Η γιορτή σφραγίσθηκε με πολυτελέστατο δείπνο τεσσάρων πιάτων και τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Μάλιστα υπήρξε και μια απροσδόκητη εξέλιξη αφού η συναυλία του γνωστού τραγουδιστή έληξε... απρόσμενα μετά από καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Κάμο Αβαγκουμιάν, Σαμβέλ Καραπετιάν και Αρσέν Κανόκοφ, που είναι στους 100 πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας. Το «παρών», έδωσε και ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και ο υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στα λαμπρά εγκαίνια εμφανίσθηκε και Ρώσος δισεκατομμυριούχος, που συγκαταλέγεται στους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας, το όνομα του οποίου όμως δεν αποκαλύφθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα