Το Ποτάμι ξεκινά να ρέει… Ο Θεοδωράκης παρουσιάζει τους 42 υποψηφίους του

09:09 5/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Αποφασισμένος να δώσει χώρο και χρόνο στους 42 υποψηφίους προκειμένου να μιλήσουν όσο πιο δυνατά μπορούν για το Ποτάμι, στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές, εμφανίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος πιστεύει ότι το τελικό «γκάλοπ» της κάλπης θα εξασφαλίσει καθαρά την τρίτη θέση για το κόμμα του.

Η παρουσίαση των 42 της ευρωλίστας θα γίνει στο ανοικτό θέατρο της Χαραυγής, μεταξύ Δραπετσώνας και Κερατσινίου. Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης εξηγεί γιατί επέλεξε

μια περιοχή με αυξημένη ανεργία, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων, για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου: «Γιατί η Ευρώπη θα γίνει Ευρώπη, όταν και η Δραπετσώνα γίνει Ευρώπη».

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Θεοδωράκης «κλείδωσε» το ευρωψηφοδέλτιο ζητώντας τη... βοήθεια του κοινού. Οι εννέα υποψηφιότητες που συμπλήρωσαν το ευρωψηφοδέλτιο είναι στο σύνολό τους προτάσεις που οι φίλοι του Ποταμιού έκαναν μέσω Διαδικτύου.

Η γκάμα της επαγγελματικής τους προέλευσης ευρεία: Παντελής Αβραμίδης (επιχειρηματίας, παραγωγός της μπίρας Delphi), Λίλη Αγγελοπούλου (καρδιολόγος-ηλεκτροφυσιολόγος, εξειδικεύτηκε στο Ωνάσειο, ανέπτυξε ανθρωπιστική δράση στην Αιθιοπία παρέχοντας ιατρική φροντίδα σε παιδιά), Ζωή Αποστολοπούλου (δικηγόρος ειδικευμένη στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο), Μαρία Βιτωράκη (καθηγήτρια Επιστήμης Περιβάλλοντος, ακτιβίστρια), Δημήτρης Δήμος (κτηνοτρόφος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Eνωσης Εκτροφέων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων), Τάσος Καρκαντζέλης (σύμβουλος επιχειρήσεων, επιχειρηματίας της ενέργειας και του αγροτοδιατροφικού τομέα σε Δράμα και Θεσσαλονίκη - παραγωγός κεφίρ), Χάρης Μαθιόπουλος (οικονομολόγος-συγγραφέας), Κωνσταντίνος Πατέστος (αρχιτέκτων, καθηγητής Πολυτεχνείου Τορίνο κ.ά.) και Στέφανος Ψημένος (χαρτογράφος, συγγραφέας ταξιδιωτικών οδηγών).

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα