Έκλεισαν οι κάλπες, η ώρα του Τσίπρα – Συνεδριάζει το κυβερνητικό συμβούλιο, αύριο στις Βρυξέλλες αποστολή

19:13 5/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Ολοκληρώνεται στις 7 η ώρα η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος υπέρ του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ, φτάνει η ώρα του Αλέξη Τσίπρα που καλείται να τηρήσει την υπόσχεσή του προς τον ελληνικό λαό και να πετύχει τη συμφωνία που έχει προαναγγείλει.

Ο κ. Τσίπρας

αλλά και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη έχουν διαβεβαιώσει τους Έλληνες ψηφοφόρους ότι σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η συμφωνία είναι δεδομένη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Τσίπρας που από τις 7 το απόγευμα θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα, αναμένεται να συγκαλέσει κυβερνητικό συμβούλιο που θα εκτιμήσει τη λαϊκή ψήφο και θα χαράξει την πορεία της επόμενης ημέρας.

Δεν είναι ακόμη γνωστό να θα υπάρξει επίσημο διάγγελμα από το Ζάππειο ενώπιον εκατοντάδων δημοσιογράφων ή θα αρκεστεί σε μια δήλωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε κάθε περίπτωση από την κυβέρνηση έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει ετοιμότητα για να μεταβεί το πρωί τις Δευτέρας στις Βρυξέλλες κυβερνητική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους κυρίους Νίκο Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Χουλαιράκη.

Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει αν εκεί θα βρίσκεται κάποιος να τους υποδεχθεί και να συζητήσει μαζί τους.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι πρώτες τοποθετήσεις των ξένων ηγετών και των παραγόντων της Κομισιόν που θα δείξουν καθαρά πλέον τις διαθέσεις των εταίρων και δανειστών της Ελλάδας απέναντι στην κυβέρνηση και σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Παράλληλα, αναμένονται και οι ανακοινώσεις των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης που θα δείξουν το κλίμα που θα επικρατήσει στη χώρα, από τη Δευτέρα το πρωί.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από νωρίς το μεσημέρι κυκλοφορούν φήμες για ανασχηματισμό που όμως δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν, πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και υπάρξει τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη

Και τώρα, ώρα για συμφωνία – Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο ελληνικός λαός περιμένει να τηρηθούν οι υποσχέσεις, τίποτε λιγότερο

The post Έκλεισαν οι κάλπες, η ώρα του Τσίπρα – Συνεδριάζει το κυβερνητικό συμβούλιο, αύριο στις Βρυξέλλες αποστολή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα