ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ψηφίζουν «ΟΧΙ» στον ΣΚΑΪ

19:13 5/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Εξαιτίας της πρωτοφανούς εκστρατείας εκφοβισμού των πολιτών από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του “ΝΑΙ”, ο ΣΥΡΙΖΑ αναστέλλει τη συμμετοχή

του στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού σήμερα και αύριο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του, εδώ και χρόνια, ότι δεν φοβάται αλλά αντίθετα επιζητά την σκληρή πολιτική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητη, όμως, αυτή η απροκάλυπτη και χυδαία στράτευση μέσων ενημέρωσης ενάντια σε κάθε δεοντολογία και αντικειμενικότητα».

Λίγο νωρίτερα είχε εκφράσει την οργή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα ανέφερε το εξής μέσω twitter:
«Εμπάργκο λοιπόν οι ΑΝΕΛ στον ΣΚΑΪ αναμένω το ΕΣΡ». Και συνέχισε:
«Αφού σύστησε ο Οικονόμου στα παιδιά μου να μη μου μοιάσουν, στο ΣΚΑΪ τα ενημέρωσε ότι θα φύγω με το διαβατήριο που ψήφισα. Αθλιότητες ΤΕΛΟΣ».

Θυμίζουμε τέλος, ότι χθες η Κουμουνδούρου με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας που απαγορεύει τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου, καταγγέλλοντας τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«Παρά τη σχετική απαγόρευση του νόμου ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σήμερα Σάββατο, μία μέρα πριν το δημοψήφισμα, συνεχίζει τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου, με καλεσμένους εκπροσώπους του “ΝΑΙ”. Η παραβίαση αυτή της εκλογικής νομοθεσίας εντάσσεται σε μια πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού σώματος και απαιτεί την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών».

The post ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ψηφίζουν «ΟΧΙ» στον ΣΚΑΪ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα