«Είναι πολύ καλός στο κρεβάτι» – Το κορίτσι που έβγαλε βίντεο τον Μπίμπερ αποκαλύπτει πως έκανε σεξ μαζί του

Η Τάτι Νέβες ισχυρίζεται πως...δοκίμασε τις αντοχές του νεαρού σταρ.

Οι μπελάδες για τον νεαρό ποπ σταρ δεν δείχνουν να έχουν τελειωμό μετά τις δηλώσεις της Τάτι Νέβες, της 27χρονης που τράβηξε κρυφά βίντεο τον Τζάστιν Μπίμπερ ενώ κοιμόταν.

Σε συνέντευξη της στο Globo Fantastisco, σώου της Βραζιλιάνικης τηλεόρασης, η Νέβες δήλωσε πως όντως κοιμήθηκε μαζί με τον νεαρό σταρ χωρίς όμως να αποκαλύψει αν τελικά έκανε ή όχι σεξ μαζί του.

Παρόλα αυτά σε συνέντευξη της στη Sun, η Νέβες δήλωσε πως όχι μόνο κοιμήθηκε μαζί του, αλλά πως έχει πολύ ωραίο σώμα και είναι πολύ καλός στο κρεβάτι! Η 27χρονη ισχυρίζεται επίσης πως ο Τζάστιν την πήρε τηλέφωνο το επόμενο πρωί για να της ζητήσει να ξανάρθει, αλλά η ίδια του απάντησε πως είναι πολύ κουρασμένη. Ωστόσο του έδωσε...συγχαρητήρια για τις αντοχές του.

Η Νέβες ισχυρίζεται πως καλέστηκε στο πάρτι από έναν φίλο της DJ, ο οποίος έπαιζε σε ένα club ονόματι Zax. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του club αναφέρει πως η Νέβες δεν ήταν ανάμεσα στα 30 κορίτσια που πήγαν στο σπίτι του Τζάστιν, αλλά και πως η ίδια δεν είναι ο τύπος γυναίκας που τριγυρνάει σε club.

Ωστόσο τα ντοκουμέντα, δείχνουν να δικαιώνουν την Νέβες.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα