Εικόνες-ντοκουμέντο: Φοιτητής υποστηρίζει πως βρήκε το χαμένο Boeing

Λύση στο μυστήριο ή ακόμη μια οφθαλμαπάτη; Η υπόθεση του Boeing της Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες που αγνοείται εδώ και 11 μέρες συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Μπορεί ένας φοιτητής από την Ταϊβάν να εντόπισε το μοιραίο Boeing 777 και να βοηθήσει από τον υπολογιστή του στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί

συνολικά 29 χώρες εδώ και 11 ημέρες; Μένει να αποκαλυφθεί η αλήθεια...

Όπως μεταδίδει η «China Times» οι φωτογραφίες προέρχονται από έναν φοιτητή από την Ταϊβάν, ο οποίος εντόπισε ένα αεροσκάφος να πετά πάνω από ζούγκλα, σπεύδοντας να κοινοποιήσει τα ευρήματά του. Η είδηση έρχεται έπειτα από τις πληροφορίες που θέλουν μαλαισιανούς χωρικούς να έχουν δει το αεροσκάφος να πετά πάνω από το βόρειο - ανατολικό τμήμα της χώρας, κοντά στη χρονική στιγμή που πιστεύεται ότι το αεροσκάφος πραγματοποίησε τη... μοιραία στροφή.

Το αν η φωτογραφία είναι αυθεντική, κανείς δε μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα. Ούτε είναι γνωστό το μέρος που απεικονίζεται. Όπως αναφέρει η Daily Mail, το αξιοπερίεργο είναι πως το αεροπλάνο φαίνεται να έχει βαφτεί άσπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα