Έχει ντέρμπι απόψε

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι προ των πυλών. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συγκρουστούν στην Τούμπα (21:45) για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της φετινής Σούπερ Λιγκ. Στις 16:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

O Παναθηναϊκός θέλει

να επιστρέψει στις νίκες και να έχει καλή απόδοση κόντρα στον Λεβαδειακό (16:00), έτσι ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο στρατόπεδο των Πρασίνων. Ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει τους Στιλ, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Καρέλης, Μπεργκ, ενώ θέση διεκδικούν ο Λαγός, Νίνης και Καλτσάς.

Ο Λεβαδειακός είναι στην Αθήνα χωρίς τους Νικολάου και Μαχαίρα. Κατά τ' άλλα ο Μάντζιος δεν έχει άλλα προβλήματα.

Στις 18.15 ο Αστέρας, φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Πανιώνιο εκεί όπου θέλει να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας το πρώτο φετινό τρίποντο στην έδρα του.

Ο Πανθρακικός, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος απέναντι στην μαχητική Καλλονή με την οποία θα παλέψει για την σωτηρία.

O ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει μέχρι στιγμής τέσσερις βαθμούς, υποδέχεται τον Ατρόμητο που είναι στην 6η θέση με 6 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο βασικές απουσίες, με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει τους Μιχαήλ και Τζημόπουλο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου από την πλευρά του δεν υπολογίζει στον Πίτου Γκαρσία.

Η αγωνιστική κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Ένωση, έχοντας στόχο να εγκαινιάσει τη νέα του φανέλα, στην οποία είναι χρυσός χορηγός η κορυφαία εταιρία στοιχήματος Sportingbet. Η ΑΕΚ είναι αήττητη και θέλει να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει από φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες υπόσχονται ένα καλό παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague

Τρίτη
Παναιτωλικός- Βέροια 1-1 (82′ Ρομέρο – 77′ Ναζλίδης)
Πλατανιάς- Ηρακλής 0-0
Ξάνθη- Ολυμπιακός 1-3 (50' Ντιμιτρόφ - 42' Ντουρμάζ, 65', 68' Φορτούνης)

Τετάρτη
Παναθηναϊκός- Λεβαδειακός (16:00)
Αστέρας Τρίπολης- Πανιώνιος (18:15)
Πανθρακικός- Καλλονή (18:15)
ΠΑΣ Γιάννινα- Ατρόμητος (18:15)
ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (20:30)

The post Έχει ντέρμπι απόψε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα