Δουλειά στην τηλεόραση βρήκε η άτακτη δασκάλα!

Η 27χρονη καθηγήτρια μαθηματικών και μαζορέτα των Cincinnati Bengals, Σάρα Τζόουνς, που καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή, επειδή είχε ερωτική σχέση με τον μαθητή της, 16χρονο τότε, Κόντι Γιορκ, κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της.

Οι παραγωγοί της εκπομπής Jersey Shore, που προβάλλεται από το MTV, της ζήτησαν να γυρίσει το δικό της ριάλιτι, από τη στιγμή που όχι μόνο δεν μπαίνει φυλακή, αλλά διατηρεί ακόμη τη σχέση με τον πρώην μαθητή της, που πλέον είναι… 18χρονος!

Την είδηση δημοσίευσε η New York Daily News και με τη δημοσιοποίησή εκδηλώθηκε πλήθος αντιδράσεων!

«Αν στη θέση της ήταν ένας 27χρονος καθηγητής και παραδεχόταν πως έκανε σεξ με 17χρονη μαθήτριά του, δεν θα είχε σόου στην τηλεόραση», σχολίασε «πηγή» της εφημερίδας, για να συνεχίσει τονίζοντας πως η καθηγήτρια «εξαργυρώνει  το σκάνδαλο που προκάλεσε, αφού καυχιέται για τα χρήματα που έβγαλε παραχωρώντας μια αποκλειστική συνέντευξη στο Dateline», αλλά και για αυτά που θα βγάλει από το ριάλιτι που της πρότειναν… «Έκανε σεξ με ανήλικο και τώρα θα πληρωθεί κιόλας για αυτό. Είναι εντελώς αρρωστημένο», κατέληξε η πηγή.

Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν ένας μαθητής δημοσίευσε στο The Dirty πως έπιασε την «ανώμαλη» καθηγήτρια μαθηματικών να κάνει σεξ στην τάξη με έναν συμμαθητή του. Ακολούθησε έρευνα και οι ισχυρισμοί του μαθητή αποδείχθηκαν αληθινοί!

Εκείνη πάντως δήλωσε πως «ό,τι έκανα ήταν λάθος. Αισθάνομαι ένοχη για αυτό που συνέβη και γιατί άλλοι άνθρωποι πληγώθηκαν από αυτό, αφού οι οικογένειές μας έπρεπε να το περάσουν όλο αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα