Δολοφονία στα Εξάρχεια: Καλάσνικοφ, περίστροφα και ένας νεκρός το βράδυ της Κυριακής

Ένας άνδρας, αγνώστων στοιχείων, έπεσε νεκρός στα Εξάρχεια χθες το βράδυ, στη συμβολή Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. Η πρώτη ερμηνεία που δίνουν οι αρχές είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αν και οι έρευνες συνεχίζονται και οι Ασφάλεια εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά από την Αστυνομία το θύμα είναι αλλοδαπός, πιθανότατα αλβανικής υπηκοότητας και δέχθηκε επίθεση από ένα άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο. Ο δράστης πυροβόλησε με πολεμικό τουφέκι καλάσνικοφ το θύμα έξι φορές στο στήθος και

διέφυγε.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα καλάσνικοφ που θεωρείται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος ενώ το θύμα είχε πάνω του ένα πιστόλι και ένα περίστροφο που όμως δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει. Από την Αστυνομία το έγκλημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και διενεργείται προανάκριση από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής . Ταυτόχρονα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Επίσης, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε και συνεργό ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς μαχαίρωσε το θύμα στην πλάτη. Οι δύο τους διέφυγαν με μηχανή, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα