Η Σαμπρίνα «σφάζει με το γάντι» τη Δέσποινα Βανδή

Η ξεχασμένη τραγουδίστρια έγραψε στο προφίλ της ένα μακροσκελές στάτους σχετικά με το θέμα των ημερών στα καλλιτεχνικά δρώμενα και ούτε λίγο ούτε πολύ υπεραμύνθηκε του Νότη Σφακιανάκη και τα έβαλε με τη Δέσποινα Βανδή, λέγοντας ότι η Δέσποινα χάνει με 1-0.

Η Σαμπρίνα Τσερκάνου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σφακιανακης-Βανδη.. 1/0

προσωπικα δεν με απασχολουν οι πολιτικες πεποιηθησεις κανενος...'' δεν συμφωνω ουτε με μια λεξη απο οσα λες, αλλα θα υπερασπιστω ακομα και με το τιμημα της ζωης

μου, το δικαιωμα σου να λες ελευθερα αυτο που πιστευεις'' Βολταιρος.. και δεν καταλαβαινω τι ενοχλησε... ??? οτι υποστηριζει την Χρυση αυγη ο Σφακιανακης?? η οτι εξεφρασε τα πιστευω του??? αν κρινω απο τα λεγομενα,, τα πιστευω λιγο πολυ ηταν γνωστα ουτως η αλλως.. αρα μαλλον οτι ειπε ελευθερα αυτο που πιστευει..... ενοχλησε.... Σφακιανακης-Βανδη λοιπον ξανα... 1/0»

Δημοσίευση by Sabrina Tserkanou.

Και θα αναρωτηθείτε δικαίως γιατί ασχολούμεθα με μια ανύπαρκτη που ξεπατίκωσε ένα τσιτάτο από το wikipedia; Γιατί η εν λόγω αοιδός εμφανίζεται σε κέντρο που κάθε βράδυ πάει κόσμος και την αποθεώνει. Και επειδή κάποια πράγματα δεν είναι αυτόνομα και άσχετα από ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα, καλό είναι να προσέχουμε σε ποιους δίνουμε αξία.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα