Δώδεκα στοιχεία του instagram που θα μας λείψουν από το καλοκαίρι

Μπορεί εδώ και κάποια χρόνια να έχουμε συνηθίσει να μετράμε μέχρι 50+ Αυγούστου αλλά το καλοκαίρι τελειώνει για τον κάθε ένα τη στιγμή που δε σκέφτεται να πάει για μπάνιο.

Αφού λοιπόν οι χειμερινοί κολυμβητές δεν είναι πλειοψηφία - εξ όσων γνωρίζω- για όλους εμάς τους υπόλοιπους το καλοκαίρι

είναι παρελθόν και ενόσω σαπίζουμε στη δουλειά σκεφτόμαστε όλα εκείνα που θα μας λείψουν. Και όλα εκείνα που θα μας λείψουν είναι πολλά. Και είναι πολλά λόγω instagram. Αυτά είναι τα 12 πράγματα που θα μας λείψουν από την καλοκαιρινή βερσιόν του μέσου.

12) Τις εικόνες από την πισίνα όπου απλώνονται δίμετρες ποδάρες πάνω σε μια κουλούρα μέσα στην πισίνα

11. Τα κοκτέιλ και μοχίτο με φόντο το ηλιοβασίλεμα

10. Οι αντικατοπτρισμοί και τα παιχνίδια του φωτός

9. Οι βόλτες και τα παιχνίδια στην παραλία από κοριτσοπαρέες με μικροσκοπικά μαγιό και το νερό να κυλάει πάνω τους βασανιστικά αργά

8. Κοπέλες που έχουν γλειφιτζούρια στο στόμα τους όλη μέρα

7. Μακρυές μπλούζες που λειτουργούν σαν φουστάνια και κυκλοφορούν στα σοκάκια των νησιών μόνο με αυτά και μετά δε μπορείς να μην την ερωτευτείς. Είναι το αντίστοιχο χειμωνιάτικο με το φούτερ.

6. Τα ψάθινα καπέλα που κρύβουν το πρόσωπό της, το οποίο σου αποκαλύπτεται με ένα μαγικό χαμόγελο όταν στέλνεις τη μπάλα πάνω στην πετσέτα τους. Σηκώνει το βλέμμα και κάτω από την καπελαδούρα εμφανίζεται ένας ολόφωτος άγγελος.

5. Κορίτσια με κολανοειδή σορτσάκια και λειψά μπλουζάκια να κάνουν τζόκιν και να μας προκαλούν εφίδρωση.

4. Τα ταξίδια με το αυτοκίνητο. Θυμήσου τις σέξι διαδρομές

3. Η νοσταλγική ενατένιση στη θάλασσα σε ερημικές παραλίες

2. Ή απλά οι πόζες μπροστά σε ένα παφλασμό των κυμάτων.

1. Τέλος, απλά και μόνο το γεγόνος ότι κυκλοφορούν με ελάχιστα ρούχα μες στο σπίτι, μαγειρεύουν μόνο με την ποδιά και άλλα ωραία.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα