Κεσίς: Δεν πρέπει να προβληθεί ξανά «Η Ζωή της Αντέλ» – Ο σκηνοθέτης της ταινίας ξεσπά

Ο Αμπντελατίφ Κεσίς που σκηνοθέτησε την πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Κυριακή στις Νύχτες Πρεμιέρας, ξεσπαθώνει κατά των δύο πρωταγωνιστριών.

«Νομίζω τελικά ότι αυτή η ταινία δεν πρέπει να βγει στις αίθουσες, σπιλώθηκε τόσο πολύ...». Με αυτή του τη φράση ο Αμπντελατίφ Κεσίς δείχνει τη μεγάλη απογοήτευση

που βίωσε μετά την επιτυχία του στο Φεστιβάλ των Καννών, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστριων, Λέα Σεϊντού και Αντέλ Εξαρχόπουλος, οι οποίες περιέγραψαν τα γυρίσματα ως ανυπόφορα.

Πριν από λίγο καιρό οι δυο τους είχαν δηλώσει ότι αισθάνονταν άσχημα στις έντονες ερωτικές σκηνές της ταινίας, ενώ ο σκηνοθέτης επέβαλε αληθινά χτυπήματα σε σκηνή όπου οι δυο ηρωίδες καυγαδίζουν.

Και δεν είναι οι μοναδικές κατηγορίες εναντίον του Κεσίς. Το συνεργείο έκανε λόγο με τη σειρά του για αυταρχική συμπεριφορά του Κεσίς, ενώ και η δημιουργός του κόμικ διαφώνησε από την αρχή με τη διασκευή της ιστορίας της, η οποία όπως είπε ήταν «μια αυθεντική ιστορία αγάπης που κατάντησε λεσβιακό πορνό».

Ο σκηνοθέτης αναφέρει ότι θεωρεί αδύνατο για το κοινό να δει χωρίς προκατάληψη τις σκηνές, που οι πρωταγωνίστριες περιέγραψαν ως πιεστικές και το σκηνοθέτη ως αυστηρό, ώστε να υπάρχει ρεαλισμός και αληθοφάνεια.

«Από την αρχή θα αναρωτηθούν “τελικά αυτός ο άνθρωπος τι έκανε στα κορίτσια; Μήπως η εμπειρία ήταν ανυπόφορη για εκείνες και δεν τολμούσαν να το πουν;”» και κλείνει με μια βαρύγδουπη φράση: «Για μένα η ταινία ήταν κατάρα»

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα