Διαβεβαιώσεις Στουρνάρα σε Τσίπρα: Οι τράπεζες είναι εντάξει, η ΤτΕ σε στηρίζει όσο μπορεί

12:21 6/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Απολύτως καθησυχαστικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας μετά τη δίωρη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το οικονομικό επιτελείο (Γιάννης Δραγασάκης

και Γιάνης Βαρουφάκης) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ενδεικτική του κλίματος που επικράτησε στη συνάντηση ήταν η δήλωση του κ. Στουρνάρα ο οποίος εξερχόμενος του Μαξίμου, δήλωσε:

Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τη συνεδρίαση της ΕΚΤ και τις αποφάσεις που ελήφθησαν. Υπάρχει απόλυτη στήριξη στις ελληνικές τράπεζες. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος, οι τράπεζες είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τις καταθέσεις.

Η Τράπεζα της Ελλάδος συνδράμει το κυβερνητικό έργο, το συνδράμει βεβαίως μέσα στα πλαίσια της συνθήκης όταν αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τη συνθήκη.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία το επόμενο Eurogroup να είναι επιτυχημένο. Με διαβεβαίωσαν ο πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο ότι εργάζονται άοκνα για να υπάρχει τη Δευτέρα θετικό αποτέλεσμα.

The post Διαβεβαιώσεις Στουρνάρα σε Τσίπρα: Οι τράπεζες είναι εντάξει, η ΤτΕ σε στηρίζει όσο μπορεί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα